Lotgenotenbijeenkomst

Als je je baby verliest biedt bijeenkomsten voor ouders die tijdens de zwangerschap hun baby zijn verloren door een miskraam, vroeggeboorte, of door omstandigheden afscheid hebben moeten nemen van hun kindje maar ook voor ouders die kort na de geboorte hun baby zijn verloren.

Vanuit onze ervaring gaan we vertellen waar je na je verlies tegenaan loopt. Met jezelf, met al je verdriet en je emoties, hoe de omgeving op je reageert, sommige mensen zijn erg betrokken en anderen laten niks meer van zich horen. Hoe het verder gaat met je relatie, mannen gaan anders om met dit verlies dan vrouwen. En of je opnieuw zwanger wilt worden en hoe je dan met een nieuwe zwangerschap omgaat. Wanneer ga je weer terug naar de werkvloer en hoe doe je dit? Hoe ga je om met de eerste verlies- en of geboortedag? Dit zijn een aantal onderwerpen die wij deze avond gaan behandelen.

Ben jij tijdens of kort na de zwangerschap je baby verloren en heb je behoefte aan handvatten over hoe jij na je verlies je leven weer op kunt pakken, kom dan naar deze ontmoeting in s’-Hertogenbosch. De avond begint om 19:00 en duurt tot 21:30 uur. De eerst volgende datum van een bijeenkomst vind je hieronder.

Bij vragen, opmerkingen of behoefte aan overleg vernemen we dit graag! Neem contact met ons op via het contactformulier.

Ben je al eerder geweest en heb je de behoefte om nog een keer te komen? Ook dan ben je van harte welkom! Meld je hier aan voor de eerst volgende bijeenkomst. In verband met het beperkt aantal deelnemers, adviseren we je om het aanmeldformulier in te vullen om verzekerd te zijn van een plek. De kosten bedragen €35,- inclusief koffie en thee.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op: